Αναζήτηση
Greek
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Menu Close

  Προσωπικά Δεδομένα

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Τελευταία ενημέρωση: 12 Οκτωβρίου 2023

  Έκδοση 1.0

  Αυτή η σημείωση απορρήτου για το Pistacchio.gr («εμείς», «εμάς» ή «μας»), περιγράφει πώς και γιατί ενδέχεται να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και/ή να μοιραστούμε («επεξεργαστούμε») τις πληροφορίες σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ("Υπηρεσίες"), όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας Pistacchio.gr.

  Η ανάγνωση αυτής της σημείωσης απορρήτου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δικαιώματα και τις επιλογές απορρήτου σας. Εάν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pistacchio.gr.

  ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

  1. ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

  2. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

  3. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ;

  4. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

  5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

  6. ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

  7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;

  8. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

  9. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;

  10. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

  1. ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

  Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον να λάβετε πληροφορίες για εμάς ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας με άλλο τρόπο.

  Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • αριθμός τηλεφώνου
  • ονοματεπώνυμο

  Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες πληροφορίες.

  Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, πλήρεις και ακριβείς και πρέπει να μας ειδοποιείτε για τυχόν αλλαγές σε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες.

  2. ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

  Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας καθώς και  να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για διάφορους λόγους, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας, όπως:

  • Για να ζητησουμε ανατοφοδότηση (feedback).

  • Για να σας στείλουμε διαφημιστικό υλικό προώθησης. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας στέλνετε για τους διαφημιστικούς σκοπούς, εάν αυτό είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ που έχετε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα email marketing ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;" παρακάτω.

  • Για να σας παραδώσουμε στοχευμένες διαφημίσεις. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να αναπτύξουμε και να προβάλλουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.

  • Να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητα των καμπανιών μάρκετινγκ και προώθησης. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς να παρέχουμε καμπάνιες μάρκετινγκ και προώθησης που είναι πιο σχετικές με εσάς.

  3. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ;

  Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο και έχουμε έγκυρο νομικό λόγο (δηλαδή νομική βάση) για να το πράξουμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

  Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ενδέχεται να βασιστούμε στις ακόλουθες νομικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων:

  • Συγκατάθεση. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας εάν μας έχετε δώσει την άδεια (δηλαδή συγκατάθεση) να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για συγκεκριμένο σκοπό. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

  • Ένομα συμφέροντα. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι είναι εύλογα απαραίτητο για την επίτευξη των νόμιμων επιχειρηματικών συμφερόντων μας και αυτά τα συμφέροντα δεν υπερτερούν των συμφερόντων σας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για ορισμένους από τους σκοπούς που περιγράφονται προκειμένου να:

  -σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  -Υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες μάρκετινγκ μας.

  -Κατανοήσουμε πώς οι χρήστες μας χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη.

  • Νομικές Υποχρεώσεις. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως η συνεργασία με ένα όργανο επιβολής του νόμου ή ρυθμιστική αρχή, η άσκηση ή η υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας ή η αποκάλυψη των πληροφοριών σας ως αποδεικτικό στοιχείο σε δικαστική διαμάχη στην οποία βρισκόμαστε εμπλεγμένοι.

  4. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

  Ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις με τα ακόλουθα τρίτα μέρη:

  www.cientoluna.com

  5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

  Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα σημείωση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τη νομοθεσία.

  Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα σημείωση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης από το νόμο (όπως φορολογικές, λογιστικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις).

  Όταν δεν έχουμε τρέχουσα νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, είτε θα διαγράψουμε είτε θα ανωνυμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία μέχρι να καταστεί δυνατή η διαγραφή.

  6. ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

  Στοχεύουμε στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας.

  Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα και εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της ασφάλειας οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, παρά τις διασφαλίσεις και τις προσπάθειές μας να διασφαλίσουμε τις πληροφορίες σας, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω Διαδικτύου ή τεχνολογία αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι οι χάκερ, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να παρακάμψει την ασφάλειά μας και να συλλέξει, να κλέψει ή να τροποποιήσει ακατάλληλα τις πληροφορίες σας. Αν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας μόνο σε ασφαλές περιβάλλον.

  7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;

  Σε ορισμένες περιοχές, όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ), το Ηνωμένο Βασίλειο (Ηνωμένο Βασίλειο) και η Ελβετία, έχετε δικαιώματα που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των προσωπικών σας στοιχείων. Μπορείτε να ελέγξετε, να αλλάξετε ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή.

  Μπορείτε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.

  Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε μετά από οποιοδήποτε αίτημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

  Εάν βρίσκεστε στον ΕΟΧ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων του κράτους μέλους σας ή στην αρχή προστασίας δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου.

  Εάν βρίσκεστε στην Ελβετία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ομοσπονδιακό Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων και Πληροφοριών.

  Ανάκληση της συγκατάθεσής σας: Εάν και βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή είτε επικοινωνώντας μαζί μας είτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.

  Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την απόσυρσή της ούτε θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών που πραγματοποιείται με βάση νόμιμους λόγους επεξεργασίας εκτός από τη συγκατάθεση.

  Εξαίρεση από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης: Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε, απαντώντας "ΔΙΑΚΟΠΗ" ή "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ" στα μηνύματα SMS που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω. Στη συνέχεια θα αφαιρεθείτε από τις λίστες μάρκετινγκ. Ωστόσο, ενδέχεται να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας—για παράδειγμα, για να σας στείλουμε μηνύματα που σχετίζονται με την υπηρεσία που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση και τη χρήση του λογαριασμού σας, για να απαντήσουμε σε αιτήματα υπηρεσιών ή για άλλους σκοπούς μη μάρκετινγκ.

  Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@pistacchio.gr.

  8. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

  Ναι, θα ενημερώσουμε αυτήν την ειδοποίηση όπως είναι απαραίτητο για να παραμείνουμε συμβατοί με τους σχετικούς νόμους.

  Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτή τη σημείωση απορρήτου από καιρό σε καιρό. Η ενημερωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία «Τελευταία ενημέρωση» και η ενημερωμένη έκδοση θα τεθεί σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν κάνουμε αλλαγές σε αυτήν τη σημείωση απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε δημοσιεύοντας ευδιάκριτα μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές είτε στέλνοντάς σας απευθείας μια ειδοποίηση. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν τη σημείωση απορρήτου για να ενημερώνεστε για το πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.

  9. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;

  Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@pistacchio.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

  10. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

  Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες ή να τις διαγράψετε. Για να ζητήσετε να ελέγξετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπληρώστε και υποβάλετε ένα αίτημα πρόσβασης για το υποκείμενο των δεδομένων.